Private Dining


Dineren in een besloten gezelschap? Met familie, vrienden of zakelijke relaties? Dat kan ook bij Quartier Du Port. Wij hebben verschillende ruimtes t/m 125 personen. U kunt genieten van de bijzondere verrassende gerechten van onze chef-kok, uiteraard aangepast op uw wensen. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op via 010-24 00 425.


Een aantal opties/voorbeelden:


T/m 10 personen kunt u gebruik maken van ons heerlijke chefsmenu, waarin u altijd de keuze heeft tussen vis- en vleesgerechten.

 

Als we voor nog meer mensen gaan koken, wordt het nog lekkerder...

 

Optie1 - vanaf 10 - 25 personen

We maken een rijk gevulde tafel met voorgerechten: o.a. gemarineerde zalm met dille en basilicum, dun gesneden kalfspastrami met appel en tijm, gegrilde groene asperges in olijfolie en limoen, boerenpaté, gemengde salade en ons heerlijke rozemarijnbrood.

Hoofdgerecht met een keuze uit: ossenhaas in korstdeeg met boschampignons, fricassée van gamba's met dragon, hazenpeper met rodekool en romige aardappelpuree of aardappelgratin met Boeuf Bourguignon, stoofuitjes en knoflook.

Als na de keuze uit: kaas met heerlijk notenbrood, crème brulee, appeltaartjes met kaneel en rozijn of ijsparfait met framboos.


Optie2 - vanaf 15 - 45 personen

Een diner in ons souterrain al waar wij in onze kookstudio een topdiner voor u kunnen bereiden met daarbij geweldige wijnen. Hierin verwerken we een keur van onze fantastische seizoensgerechten.